Ir al contenido principal

2a reunió d'ecodelegats

Després de veure que només uns quants ecodelegats s'han presentat a la reunió hem decidit fer una altra a las 13:20. Aquesta ha vingut quasi tothom, ja que hem anat clase per clase avisant-los de que haurien de venir. Això és el que hem explicat i l'assistència.



Com abans hem dit, aquesta reunió ha estat tot un èxit! Us deixem unes imatges perque ho veieu.






Comentarios

Entradas populares de este blog

Día previ a la recol·lecta!

Com bé vam dir ahir, demà farem la nostra primera recol·lecta. Així que avui ens hem reunit a l'hora del pati amb els ecodelegats per explicar-los una mica sobre la recol·lecta de papers d'alumini. A continuació unes imatges de la reunió. També hem decidit quin serà el video per la pregària del dijous. L'escollit és:

Fem difussió!

Ahir, dia 4 de maig, vam anar a explicar el nostre projecte a les classes de la ESO. Vam explicar el que era l'APS, els nostres objectius i el projecte que més endevant farem. A continuació deixem unes fotografies de les nostres xerrades.

Recollim informació

Hola a tots, com ens estem quedant sense temps, la segona recoleccta es farà de manera ràpida demà. Només hi participaràn les 5 millors classes de l'últim cop i hi haurà algú vigilant que es recullin tots els papers d'alumini. Un cop dit això, us portem una entrevista que hem fet a una alumna de l'escola per veure l'impacte de la nostra APS dins l'escola. Hem fet una entrevista a la Sònia Fiol de 1r ESO E. APS : Bon dia Sònia, fa dues setmanes vam començar amb les nostres xerrades. Sabies l'impacte medioamniental que comportava l'ús del paper d'alumini? Sònia : No, mai m'havien parlat d'això APS :  Com creus que ha sigut l'impacte de les nostres xerrades? Podries dir que coneixes els inconvenients d'aquest material? Sònia :  Ha estat positiu, ara conec millor lo dolent del paper d'alumini APS :  Creus que s'ha participat activament a les recollides fetes? Sònia :  Bueno, això més o menys, perque hi ha nens que llenç