Ir al contenido principal

Recollim informació

Hola a tots, com ens estem quedant sense temps, la segona recoleccta es farà de manera ràpida demà. Només hi participaràn les 5 millors classes de l'últim cop i hi haurà algú vigilant que es recullin tots els papers d'alumini.
Un cop dit això, us portem una entrevista que hem fet a una alumna de l'escola per veure l'impacte de la nostra APS dins l'escola.

Hem fet una entrevista a la Sònia Fiol de 1r ESO E.

APS: Bon dia Sònia, fa dues setmanes vam començar amb les nostres xerrades. Sabies l'impacte medioamniental que comportava l'ús del paper d'alumini?

Sònia: No, mai m'havien parlat d'això

APSCom creus que ha sigut l'impacte de les nostres xerrades? Podries dir que coneixes els inconvenients d'aquest material?

SòniaHa estat positiu, ara conec millor lo dolent del paper d'alumini

APSCreus que s'ha participat activament a les recollides fetes?

SòniaBueno, això més o menys, perque hi ha nens que llençaven el paper de plata a la paperera. Però sí que que hi va haver gent que el va donar.

APSBen pensat, des del teu punt de vista, creus que els alumnes us heu plantejat deixar d'utilitzar el paper d'alumini despres del nostre projecte?

SòniaSí, jo mateixa, jo ja no porto paper d'alumini. Ara porto un "taper" allargaten forma d'entrepà.

APSParlem del regal, sabries dir si és una bona motivació per deixar d'utilitzar-lo?

SòniaJo penso que sí, molta gent va voler no portar el paper d'alumini durant aquells dies i és una manera de no contaminar.

APSPer finalitzar, t'agradaria fer un treball com aquest quan vagis a quart? Per que?


SòniaSí, perque fas un treball en grup i vas a explicar-ho a mes gent. I perque a més de passar-m'ho bé aprenc sobre el medi ambient i l'ajudo.

APS: Moltes gràcies Sònia.

Això és tot per avui, demà informarem de la classe guanyadora i dilluns entregarem el regal.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Fem difussió!

Ahir, dia 4 de maig, vam anar a explicar el nostre projecte a les classes de la ESO. Vam explicar el que era l'APS, els nostres objectius i el projecte que més endevant farem. A continuació deixem unes fotografies de les nostres xerrades.

Celebrem el final de la nostra APS

Avui donem per finalitzada la nostra APS. Encara ens queda preparar el document escrit i fer el video, però ja no farem més recollides. Per donar l'APS com a acabada hem entregat el premi a la classe guanyadora per ser la classe més constant, participativa, i ecològica de l'escola. A continuació us deixem unes fotografies.

Día previ a la recol·lecta!

Com bé vam dir ahir, demà farem la nostra primera recol·lecta. Així que avui ens hem reunit a l'hora del pati amb els ecodelegats per explicar-los una mica sobre la recol·lecta de papers d'alumini. A continuació unes imatges de la reunió. També hem decidit quin serà el video per la pregària del dijous. L'escollit és: